Selecteer een pagina

Machines

Loon-, aannemings- en machineverhuurbedrijf Swart Kwadijk B.V.

Ontdek ons uitgebreide machinepark

Bij Loon-, aannemings- en machineverhuurbedrijf Swart Kwadijk B.V. staat een uitgebreid en geavanceerd machinepark centraal in de dienstverlening. Onze machines zijn onmisbaar voor de uitvoering van diverse projecten in de grond-, weg- en waterbouw. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste machines die wij aanbieden, evenals de accessoires en uitrustingen waarmee deze machines kunnen worden uitgerust.

Minigravers

Onze minigravers zijn compact, veelzijdig en ideaal voor kleinere graafwerkzaamheden. Ze zijn perfect geschikt voor het ontgraven van tuinen, het uitgraven van aanbouwen en andere kleinschalige projecten. Dankzij hun kleine formaat kunnen ze makkelijk manoeuvreren in beperkte ruimtes, wat ze zeer efficiënt maakt voor stedelijke en residentiële gebieden.

Midigravers met DKS (Draaikantelstuk)

Midigravers met een draaikantelstuk (DKS) bieden extra flexibiliteit en precisie tijdens graafwerkzaamheden. Het DKS zorgt ervoor dat de graafbak in verschillende hoeken kan draaien en kantelen, wat ideaal is voor complexe graafklussen. Deze midigravers zijn krachtig genoeg om middelgrote projecten aan te kunnen en zijn een waardevolle aanvulling op ons machinepark.

Mobiele Kranen 14 Ton met DKS

Onze mobiele kranen van 14 ton, uitgerust met draaikantelstukken, bieden een combinatie van mobiliteit en kracht. Deze kranen zijn ontworpen om zware lasten te tillen en te verplaatsen, en dankzij het DKS kunnen ze zeer nauwkeurig werken. Ze zijn geschikt voor diverse taken in de grond-, weg- en waterbouw, waaronder het plaatsen van beschoeiingen en het uitvoeren van sloopwerkzaamheden.

Tractoren met Kiepers

Swart Kwadijk B.V. beschikt over tractoren met kiepers in verschillende maten: 4 m³, 12 m³ en 15 m³. Deze tractoren zijn essentieel voor het transport van grond, zand en andere materialen naar en van de werklocatie. De variatie in kiepercapaciteit stelt ons in staat om zowel kleine als grote hoeveelheden efficiënt te verplaatsen, afhankelijk van de specifieke behoeften van het project.

Tractoren met Waterwagen

Onze tractor met waterwagen is speciaal ontworpen voor het transporteren en verspreiden van water. Dit is vooral nuttig voor stofbestrijding op bouwplaatsen, het besproeien van tuinen en andere landschapsprojecten. De waterwagen zorgt ervoor dat wij altijd over voldoende water beschikken om aan de eisen van elk project te voldoen.

Rolbezem

De rolbezem is een onmisbare machine voor het schoonmaken van terreinen en het verwijderen van puin en vuil. Het is een efficiënte oplossing voor het onderhouden van bouwplaatsen en het voorbereiden van terreinen voor verdere werkzaamheden.

Accessoires en Uitrustingen

Onze machines kunnen uitgerust worden met een breed scala aan accessoires om aan de specifieke eisen van elk project te voldoen. Deze accessoires omvatten onder andere:

Diverse bakken

Voor verschillende graaf- en laadbehoeften.

Trilblokken

Voor het verdichten van grond en andere materialen.

Sloopsorteergrijpers

Voor precisiesloopwerk en sorteren van materialen.

Sloophamers

Voor het breken van harde materialen zoals beton en steen.

Verlenggieken

Voor het bereiken van moeilijk toegankelijke plekken.

Kantelbakken

Voor flexibel graafwerk onder verschillende hoeken.

Stenenklem

Voor het veilig verplaatsen van stenen en andere zware objecten.

Palletvorken

Voor het verplaatsen van pallets en vergelijkbare lasten.

Kwaliteit en Service

Bij Swart Kwadijk B.V. werken goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers die VCA-gecertificeerd zijn. Dit betekent dat zij garant staan voor een veilige en correcte uitvoering van elk project. Onze focus op kwaliteit en klanttevredenheid heeft ons een betrouwbare partner gemaakt voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Contactformulier

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Wilt u meer weten?

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over onze machines, accessoires, of om vrijblijvend een offerte aan te vragen, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met uw specifieke projectbehoeften.

0299 - 62 13 54